Makan Tahi dapat duit

Saya minta maaf kepada para pengunjung budiman kerana saya memasukkan post yg sebegini rupa, saya akan padam entry ini sekiranya ada di kalangan pembaca yg tidak setuju ia dipostkan di blog ini . Gambar -gambar ini saya ambil dari you tube yg saya tidak sengaja melihatnya .Apabila saya membuat sedikit penyelidikan nampaknya gambar-gambar ini adalah diambil dari rancangan FEAR FACTOR VERSI JEPUN .Saya tidak tahu sejauh mana kebenarannya .


 

 

Para pembaca budiman ,lihatlah bagaimana manusia terlalu teruja dengan "sejumlah wang" sehingga sanggup makan tahi manusia .

 

Dikhabarkan sejumlah RM35ribu atau Satu Juta YEN ditawarkan bagi sesiapa yg dapat melepasi cabaran makan TAHI MANUSIA ini .


 

Cabaran yg pertama ialah seorang wanita jepun ( pada 3 gambar yg pertama ) telah melepasi dan lulus cabaran makan tahi manusia yg FRESH . Setelah dikeluarkan dari perut melalui dubur kemudian tahi yg segar itu diserahkan kepada peserta lalu di BLAND supaya menjadi lumat dan sekata kepekatannya . Tahi itu bercampur dengan air kencing . Adakah anda merasa geli ..tergamak betul perempuan itu makan tahi manusia ... demi wang !!!manusia sanggup apa saja ..he,he ,he


 

Cabaran yg ke 2 pula ialah menahan diri dari diberak oleh manusia .Saya tidak dapat bayangkan bagaimana "enaknya" serta "harumnya "berada di bawah dubur manusia yg sedang membuang najis ke muka kita . 

Selepas itu barulah najis itu dilumur pada semua bahagian muka dan rambut ( agaknya hilanglah semua penyakit kulit dan jerawat di muka itu ye )

 

Lihatlah wajah -wajah yg ceria lagi harum yg telah berjaya melepasi 2 cabaran yg hebat iaitu makan tahi dan berbedak sejuk MAAJON tahi manusia .


 

Tahniah kepada para pemenang !!!! Selepas ini anda tidak perlu buat tandas sebab anda boleh berak dipinggan dan terus dimakan bersama susi yg terkenal itu .Tahniah sekali lagi .Sayonara !!! dan arigato guxiamas ,Hait.

1..video